Santiago - Reisverslag uit Cabauw, Nederland van Irma Overbeek - WaarBenJij.nu Santiago - Reisverslag uit Cabauw, Nederland van Irma Overbeek - WaarBenJij.nu

Santiago

Door: Irma

Blijf op de hoogte en volg Irma

26 Juni 2013 | Nederland, Cabauw

Mijn fiets is er klaar voor en ik ben er klaar voor. Morgen 26 juni ga ik richting Santiago en zie wel wat er op mijn pad komt.

Sjanie zet om 7 uur de eerste stempel bij de pastorie van Cabauw.

Super bedankt voor alle kaarten, sms, app en geluksbrengers.

Irma

• 25 Juni 2013 - 22:54

Ingrid:

Hey Irma, Een hele goeie reis!!! We blijven je volgen dus schrijf vooral alles op!!.
    Ik zie dat mn kaart aardig is uitgebreid!!
    Liefs...............

• 26 Juni 2013 - 09:06

Vicky:

Super dat ik je vanmorgen nog ff trof toen je naar de pastorie ging voor je stempel!! Nogmaals veel plezier en succes!!

• 26 Juni 2013 - 16:01

Elvira De Jong:

Hee irm doe de chinees de groeten ..hihi gaat t goed de eerste dad x el

• 26 Juni 2013 - 19:20

Mo:

Hé Irma,
    heb je dat tuinset op foto 1 ook nog op je fietsie gekregen?

• 26 Juni 2013 - 22:08

TonT:

Jeuze irm wat ga je nou weer doen, je zij ff fietsen maar dit is 2000, nou succes !!
    Groet TT

• 27 Juni 2013 - 10:34

Petra De Wit:

hallo Irma,
    kon eerst deze side niet vinden maar het is nu gelukt, er moest nog een / achter. goede reis en veel plezier,
    we gaan je volgen.
    Petra en familie de Wit

• 27 Juni 2013 - 11:57

Ben En Agnes:

Lieve Irma, denk altijd aan de filosofie van Tijluilenspiegel, als je met moeite de bergen op gaat,moet je maar denken ik ga ook weer naar beneden,en als je lekker naar beneden gaat. ik moet straks ook met moeite de berg weer op. Het gaat je lukken veel succes ps.Als je het einddoel bereikt hebt en in de kerk naar het slingerende wierrook vat gaat kijken,zet dan wel je fiets op slot!!!!!!!! gelovige ben

• 27 Juni 2013 - 13:18

Gerry:

Hé Irma,

Met al die geluksbrengers kan het eigenlijk niet meer stuk. Heel veel succes en wat zou jij een fietskuiten hebben als je terug komt :-)
    Ben benieuwd naar je verhalen.

• 27 Juni 2013 - 20:35

Ton De Graaf:

Dag Irma!
    Je bent al 'en route'! Met jouw Japan-ervaring in gedachten lijkt dit een peuleschil. Ik hoop dat deze tocht nog meer brnegt dan je verwacht. Veel succes!

• 27 Juni 2013 - 21:19

Donny:

Lieve Irma, volgens Margot ben je nu in Mechelen. Goeie reis, we volgen je!!

• 28 Juni 2013 - 08:18

Marja Vd Vlist:

bonjour,

zir je al aan de baguette, croissants en grand café au lait? of sta je nog bij t frietkot?

• 28 Juni 2013 - 15:09

Alies:

Go girl! 'Doordenderen' langs de Dender ;-) lieve groet, alies

• 28 Juni 2013 - 15:48

Nel Van Well:

Hele goede reis! Liefs uit Maarssen Jan en Nel van Well. We volgen je!

• 28 Juni 2013 - 22:45

Coralien:

Hallo Irma
    Fijn te lezen dat het je goed gaat, ik vond het zo leuk je ontmoet te hebben en gezellig zo wat te kletsen als Pelgrims.
    Jammer hè dat de woning op het Begijnhof dicht was, maar misschien kom je nog eens in Breda en dan kan je er alsnog slapen en een stempel halen .
    Kom dan ook nog even langs de kathedraal.
    Maar dat voor later je gaat nog zoveel moois zien en meemaken.
    Succes en ik blijf je volgen het gaat je lukken.
    Groetjes Coralien

• 08 Juli 2013 - 23:05