Italië
Door: Irma
Blijf op de hoogte en volg Irma
10 Januari 2007 | Italië, Rome
13 Januari 2007 - 22:34
Margot:
Geachte koninklijke familie,
Het verheugt ons enorm te mogen vernemen dat jullie wederom naar het zuiden zijn afgereisd. Hier in Nederland is het niet zo koud maar de temperatuur in Italië is wellicht iets hoger en aangenamer. Wij van de familie de Wit hebben al enkele uren voor de televisie gezeten om een blik van jullie te aanschouwen maar het is helaas nog steeds niet gelukt. Volgende keer een groter oranje en opvallender gewaad meenemen!! Jullie moeten nog maar eens goed zoeken in Paleis Soestdijk. Er ligt vast nog iets wat jullie kunnen gebruiken.
Onze landgenoten hebben toch goede prestaties neergezet waarvoor wij hun uitermate dankbaar zijn. Wij Nederlanders zijn toch de experts op het gebied van bevroren water. Alex heeft er niet voor niets zijn studie watermanagement voor gevold.
Nou hoogheden hier in het kleine (privé) dorpje gebeurt helemaal niets. Laat de Italiaanse wijn jullie goed smaken evenals de overheerlijke pasta's. Gegroet La Familia Le Blanc