Bericht 4
Door: Irma
Blijf op de hoogte en volg Irma
15 Juli 2006 | Paraguay, Asunción
Wat een belevenissen zeg, je valt van het een in het ander. Maar ongeloofelijk mooi. Wat we allemaal hebben meegemaakt in Hotel Votorantim is niet te beschrijven en laat ik aan de fam de Wittie over. Ik weet een ding dat het voor Gilberto en Taihara zeer waardevol is. Vanuit Votorantim zijn we naar Foz de Iguazu gevlogen.
Vijf jaar geleden hadden Monique en ik een hotelletje in Foz do Iguazu en ik dacht, even proberen ofdat het nog bestaat even een belletje en het was geregeld. Kom je daar aan, na twee uurtjes vliegen staat de eigenaresse met een bordje TOMENMARGO(T) al klaar. Helemaal geweldig. Het hotel had nu een zwembad en was iets groter geworden, maar wel met een heerlijke tuin.
O ja, Monique, weet je nog dat we verdwaald zijn in Foz, nu dus ook weer. Ik zeg tegen Ton de straten lijken hier zo op elkaar, je bent zo de weg kwijt. Nee, hij wist het wel, dus mooi niet, bij de benzinepomp gingen we dus weer mis. Ja, er zijn er namelijk twee die op elkaar lijken.
Vanochtend zaten we in Brazil en vanmiddag in Paraguay. Familie de Wittie had alle sieraden en fototoestellen in de auto laten liggen, ja want nu werd het toch erg spannend. De schijterds. Je kent vast wel van die landen dat iedereen je van alles wilt verkopen, hier ook wel maar ze klampen je niet vast. Vanuit Brazil moest je een brug over van een km. en dan was je in Paraquay.
(Hans en Marjanne.. zo een zelfde brug als de overgang van Tibet naar Nepal).
Miep, ik wist wel dat het bij jou in goeie handen zou zijn, das lekker, op vakantie horen dat de volgende vakantie al geregeld is, nu alleen nog even vrij vragen op mijn werk, bij deze dus 17 - 24 02 2007 Irma vrij. dierbare lieve collegaatjes, zet het ff in de agenda.
Zeg Juul en Bernhard, hoe zit het met het zwembad? En zijn er twee Alexias? Ik snap er helemaal geen moer meer van.
Lisa, Stijn, Iris en Thom een hele dikke kus en een knuffel. Over 5 jaar gaan jullie lekker mee.
Zeg playgpa en ma, de sleuteltjes van de auto liggen op de kast, vertel dat ff aan die vage inbreker en zeg tegen hem dat hij zich beter op die andere nieuwbouw moet concentreren, want daar is genoeg benzine te halen.
Superdoei, ik ga de hele fam weer bij elkaar trommelen, want we gaan naar Argentinie.
15 Juli 2006 - 19:53
Mariet:
ik heb de familie ook bij elkaar getrommeld, want ik ben in Nieuwegein geweest.. (wat jij kan kan ik ook..ha ha) wat voor verschil is het Argentinie of Nieuwegein)) geniet en volgens mij lukt dat heel goed..